ADEERA KURUNG MINI

January 06, 2019 Noor Akma 0 Comments










PALING TRENDING KINI DILANCARKAN BERSAMA 7WARNA PALING HOT DENGAN HARGA YG SANGAT MAMPU MILIK!
.
.
KOUTA TERHAD.. Jangan stress bila warna kegemaran uolss dah SOLD. Dan dijangka stock sangat LIMITED..
 MATERIAL
Luxury como crepe yang sangat selesa, tak panas, tak melekap dibadan dan yang paling best tak mudah kedut.. no hal kalau seharian bersama  ni tau..
.
 MODEN & EXLUSIVE
Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exlusif si pemakai. bila nampak exlusif baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy
.
.
 SIZE
Jangan risau kami ada 5 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti sis tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan sistur ye..
.
 SPECIAL CUTTING
Kali ni Cutting adeera sangat2 special. Mmg ‘terletak’ cantik jer kat badan uolss..
Ish! Kalau uolss tak beli, cmfrim lah iolss tak dpt tidur malam terbayang kan adeera exclusive ni..

P/s : Please share dan tag kengkawan uolss yg nak kan  terbaru dan design paling lates nie..

Harga : RM89sm /RM94ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...