MEDINA BLOUSE

December 29, 2018 Noor Akma 0 Comments







 DESIGN TERBARU
Ni design terbaru dari kami. Mmg Latest laa kira ni uolls pakai paling stylo laa kat opis tu…
.
 MATERIAL COMO CREPE
Tak jarang & sangat selesa bila pakai , Nak iron pun senang ! Kalau nak tahu, kak mell laju jer siap taw bila pakai MEDINA ni. hehe. best gilerr!
.
 SIZE S / M / L / XL / XXL
Arghhh…Bestnyaa korang mesti suka kan sebab ade plus size! yela yang chubby pun nak jugak melawa kan hihi..~
.
 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK
MEDINA ni mmg EXCLUSIVE sgt tau.. Kak custom kan khas dari OVERSEA. So mmg kat lain xda, kami je ada..hihi.. And ade zip menegak utk Mommy yang nak BF baby.

Harga : RM65sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...