FELORA DRESS

December 30, 2018 Noor Akma 0 Comments








FELORA DRESS “VELOUR PLEATED”

(+) “FELORA DRESS PLEATED”-  berkonsepkan “ 3D pleated casual dress”  , dress pertama dari bynurhafizah ! satu2nya dress berelement kan konsep casual , xklusif , smart casual.. sangat sesuai untuk ke event2, seminar , atau pun majlis kenduri khawin.

(+) 3D PLEATED FELERO –  Custom made 3D pleated Felero khas untuk dress felero ini dibuat penuh teliti dan kemas supaya lipatan  tidak mudah kedut dan tersusun dengan kemas , bukan tu jerr 3d pleated memudahkan korang nak melangkah, mcm kipas tangan tu .. boleh terbuka dan tertutup..kan selesa lepas ni? Selesa dan CANTIK !..

(+) Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas !

(+) 7 warna – 7 warna pilihan dari bold ke pastal , mcm biasa.. warna2 keluaran bynurhafizah warna yang sentiasa up too date ..

(+)wudhu friendly , bf friendly, two  hidden pocket – mcm biasa 3 element ni yang penting yang kena ada dekat baju memudahkan aktiviti wajib harian korang .

Harga : RM120sm /RM125ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...