Thursday, November 1, 2018

TULIP 6.0 BLOUSE











✔ DESIGN SEAKAN 'FLOWER TULIP' DI BAHAGIAN TANGAN - uollss klu nak pergi mana2! majlis formal atau tak formal sesuai sangat sbb bhagian tgn tu nampak sgt ekslusif, sweet jer, mesti ramai yg terpukau tgk uolls
.
✔ADA BUTTON DI PERGELANGAN TGN 'TULIP'- Kali ni kita uppgrade sikit ltk button di bahagian hujung skali utk support supaya kain di pergelangan tgn yg seakan tulip tu tidak jatuh...yg mn x suka ada button x perr boleh je buang..
.
✔ MATERIAL SUPERB COMO CREPE- serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..
.
✔KOMBINASI WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada kombinasi dua warna yg akan buat uolls nampak sgt exclusive. Warna gelap boleh buat uolls nampak selim melim. Warna sweet pun ada tau, nnti uolls nampak cute jerr pakai blouse tulip ni
.
✔ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb,kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower tulip' tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
✔ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse tulip ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer
.
✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn klu pkai baju labuh2 ni
.
✔ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN SKIRT - Klu uollss x suka pkai seluar boleh pkai kain mesti lagi ayu gitu..
.
✔ ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn

Harga : RM70sm /RM75ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...