Thursday, November 8, 2018

NISSA BY QAMISSQA








CUTTING YANG TERLETAK, korg don’t worry.. QAMISSQA mmg pakar “Cutting”. Korang sarung je blouse tu, mesti korang akan terpukau lah..! Jatuh hati jatuh cintaa terus.. Serius, x tipu!
Cuba dulu, baru korang tahu.. Jeng jeng jeng
.
Nissa, design rekaan #TERBARU yang sgt simple menggunakan MATERIAL SOFTED COMO CREPE yg sangat mudah iron! Sbb boleh menjimatkan masa korang yang teramat sgt. X sampai 2 minit korang dah ready nak keluar rumah..! Cantik pulak tu..
.
NURSING & WUDHUK FRIENDLY, mummy2 yg baru lepas bersalin nak menyusu baby dkt luar dah x perlu risau lagi, sbb NF & WF sgt praktikal utk uol.. Kat mana2 saja, uol boleh bahagiakan baby korang yg cute tu dgn direct BF.
.
.
6 WARNA PILIHAN PERSONALITI DIRI, melalui pemilihan warna yg korang pilih je dah gambarkan personaliti diri korang.. Manis ke, tegas ke, lemah lembut ke.. Ehehe. Rasa best kan bila kita kenal diri sendiri?
.
Harga : RM69sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...