Sunday, November 4, 2018

MELISSA BLOUSE







NEW # MELISSA BLOUSE 
.
=============
1# MULTI-STYLE
=============
.
.
Yang bestnye kalau uolls grab MELISSA uolls tak terhad dengan satu gaya tau!
.
.
Maknanya, dengan Melissa ni, uolls boleh pelbagaikan gaya uolls sama ada uolls nak gayakan dengan Palazzo, gayakan dgn skirt, atau nak tampil lebih slim dengan skinny jeans dan banyak lagi!
.
.
Uolls tentukan gaya uolls dengan melissa ni
.
.
=========================
2# MATERIAL BERKUALITI TINGGI
=========================
.
.
Melissa menggunakan material como crepe berkualiti tinggi yang diimport khas dari luar negara.
.
.
Selain sangat selesa bila digayakan, material premium ini tak panas bila terpaksa dipakai lama dan uolls boleh tampil lebih yakin
.
.
=========================
3# FINAL RELEASE UNTUK CORAK MELISSA
=========================
.
.
Last.
.
.
Itu je yang boleh dikatakan untuk design bercorak yang uolls tengok sekarang ni.
.
.
Selepas ini, uolls memang takkan nampak dah keluaran lain menggunakan material bercorak seperti ni tau.
.
.
Maknanya, kalau uolls dapatkan design ini, uolls akan menjadi salah seorang yang grab koleksi LIMITED EDITION
.
.
=======================
4# BF AND WUDHU FRIENDLY
=======================
.
.
Bergaya tu bergaya jugak, tapi ciri asas yang mesti ada pada setiap pakaian wanita muslimah tetap perlu diutamakan, betul?
.
.
Untuk itu,
Melissa ni terdapat zip dibahagian dada dan pergelangan tangan untuk memudahkan uolls BF serta mengangkat wudhu nanti.
.
.
=========================
5# LAIN-LAIN CIRI MELISSA STYLISH DRESS
=========================
.
.
✔️5 PILIHAN WARNA
✔️SAIZ S SEHINGGA XXL

Harga : RM75sm /RM80ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...