IRENE SUIT

November 25, 2018 Noor Akma 0 Comments








Hujung tahun ramai yang nk tunaikan umrah dan pergi melancong kan.. 
jadi kami datangkan batch 2 IRENE SUIT yang memikat hati, kini ia sedia dimiliki dan wajib bawa! sebab ia sangat #travelfreindly ⛄⛄

 ia dari material knitted yang lembut, bertekstur, selesa dipakai, sedikit memeri, berat, dan yang paling best #IRONLESS dan tak melekap .

 Poket di kiri dan kanan.
Berbaloi beli sepasang baju ada poket kiri dan kanan, seluar pun ada poket berzip, so lepas ni senang nak bawak barang2 kecil tanpa tercicir lagi.

 Nursing dan wudhu friendly.
Macam biasa, semua keluaran kami sangat mudah kan para muslimah dan bf mommies semua.
 Seluar ada getah separuh dan poket kiri kanan. pastikan ukuran pinggang, punggung dan peha diukur dengan betul ye..

 Butang hiasan yang menawan.
Butang hiasan di depan baju, tepi baju, tangan, dan bawah seluar sangatlah menambat hati dan mata yang melihat.

 5 pilihan warna dan saiz.
Ada 5 warna, sis boleh pilih nk warna pastel atau bold, 6 saiz merangkumi S hingga 3XL semua pasti boleh memilikinya

* model gayakan saiz S
* terdapat sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin
cepat2 wasap sis sekarang sebab stok sangat limited,

Harga : RM129sm /RM139ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...