DONNA SUIT

November 28, 2018 Noor Akma 0 Comments









(+) LATEST DESIGN 2018
Yes, design terbaru dari MSD yg xkan korang jumpa kat mana2, lain dari yg lain. Mmg sesaje buat opismate korang jeless tau.
.
(+) 2 CARA STYLING
Haa.. xdelah bosan sbb boleh tukar2 style kan. Yg pertama as cardigan & yg kedua as tie up blouse. Tgk picture kt bawah utk lebih kepastian tau..
.
(+) MATERIAL ITALIAN PALOMA
Medium thick matte satin yg x jarang & sangat selesa bila pakai, Nak iron pun senang! So xdela lmbt nk bersiap ke opis tu. Paling best xikut bntk bdn tau, so boleh sorok lelemaks degil tu.oopss
.
(+) 7 WARNA MENGANCAM
Serius ada byk pilihan, dari Soft Peach yg sweet, Dark Olive yg mengancam ataupun hitam yg klasik & formal dan byk lg yg confirm buat sis rambang mata.
.
(+) 6 SAIZ - S/M/L/XL/2XL/3XL
Hehe, Kak D tau sbb ramai yg pm carik baju plus size yg mampu milik & design awesome. Yela bukan je yg kecik molek je nak bergaya, yg comel chubby pun nak jugak kan. hihi
.
Harga : RM100sm /RM105ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...