Thursday, November 8, 2018

CALYSSA BLOUSE









:: DESIGN LABUH SUPER SOPAN
Rekaan blouse LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah" siyesly rasa ber"iman" jer bila pakai. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di match dengan skirt atau seluar. Cutting special ni buatkan si tinggi , rendah smuanya akan sesuai giler dgn CALYSSA BLOUSE.

:: NAMPAK MCM PKI HANDSOCK
Yup! Best tak? Memag curlasss gitu. Special extra 2inci bahagian tangan tu bagi effect mcm uols pakai handsock jer. Tapi sebenarnya tak pon! Tu smua effect magic blouse CALYSSA jer!

:: MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju len!

:: POKET KIRI KANAN
Uols super bz lady. Kocek tu kira wajib! Dah cantek, friendly pulokk tu.

:: WUDHU N BF FRIENDLY
Zip di dada n tangan special utk mommy yg nak bf n muslimah yg nk berwudhu

PROMOSI HINGGA 12 NOV
Harga : RM69sm /ss
*Free pos

SELEPAS PROMOSI
Harga : RM79sm /ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...