Saturday, September 15, 2018

ROSSA BLOUSE








SATU DESIGN BOLEH PAKAI PERGI KELAS, OPPIS, KENDURI, CONVO, DAN PERTUNANGAN PUN BOLEH! EH BESTLAHH.
.
.
Seronok kan dgn 1 design boleh pakai byk event?? Praktikal malah jimat sangat! Tukar color tdung je klu nk mood lain Cikit heheheh

Rekaan blouse ROSSA yang sgt “outstanding dan design yang sgt sesuai untuk semua peringkat umur. Simple tapi sangat elegant dan fashionable, sesuai untuk ke mana2 event Seriusly, lawa giler! Jgan terkejut, harga pun mampu milik sgt uols!

(+) material Como Crepe fabric terbaru dijumpai yang mampu beri effect eksklusif. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut, tidak jarang dan tidak panas. So lepas ni comfirm lebih cepat bersiap bila nak keluar mana-mana.

(+) SPECIAL MODERN CUTTING DAN LOOSE CUT, Memang sengaja Kak Anie buat loose cut supaya tak Nampak shabe body bila pakai baju ni. Maknanya bila uolls pakai baju ni, uolls bukan sahaja bergaya trending dan up to date. Dalam masa yg sama, masih mengekalkan ciri2 wanita muslimah gitu.

(+) VARIETY MATCHING BLOUSE ROSSA Elegance bukan sahaja boleh dipakai bersama skirtnya sahaja. Boleh je uolls nak matching ngan palazzo ke, denim ke. Boleh jadi blouse gitu. Kira 2 in 1 la gitu.

(+) Zip di dada Dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan mummy gojes menyusukan anak kesayangan di mana saja!

(+) 6 pilihan warna “mewah” drpd pastel selembut kapas sehingga bold yg memukau. Keanam2 warna tip top smuanya. Kalau susah sangat nak pilih, beli jer semua warna! hiks

Harga : RM75sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...