Saturday, September 15, 2018

KURUNG MODEN NATASYA








[+] MATERIAL COMO CREPE KOREA YANG TERSANGAT LA SELASA.
Material moss crepe ni memang susah renyuk. jenis material tak panas, tak jarang,dan mudah iron, nak pakai untuk menyambut hari raya Aidil Adha nanti, Kami yakin korang mesti jatuh centa..Material yg memang best tu.

[+] PILIHAN WARNA YANG MEMIKAT HATI UOLS.
6 warna meruntun jiwa- 6 warna bold dan pastel yang paling hot dan femes tahun 2018 yang bakal buat korang rasa rambang mata hehe.

[+] EXCLUSIVE MODERN TRENDY CUT.
Yess!!!!! potongan "cuting" yang terletak pada bdan si empunya- outfit yg sgt menarik, sarung je terus WOW ! Cantik gilerr... korang mesti suka... Smpai kwn2 puji2 uols tau.

[+] WUDHU FRIENDY.
Korang semua boleh berfesyen sakan ! , zip di tangan memang  senang utk korang. Tarik je zip bole berwudhuk dah.

SALE SALE SALE

Harga : RM109sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...