Monday, September 3, 2018

KURUNG AZALEA










 DESIGN CORAK ABSTRACK
Corak Printed nie tiada dimana-mana tau! corak Abstract macam nie... Kalau nak beli kat luar memang xde la yer sebab kami jer yang ada珞

 MATERIEAL
Material Italian silk yang sangat lembut, sejuk dan sedap dipakai, confirm berulang kali nak pakai.. Memang sangat sesuai lah untuk cuaca Malaysia yang tak menentu nie kan..

 NURSING & BF FREINDLY
Senang lah untuk mummy yang ada baby kecik nak menyusukan anak dengan zip tersembunyi dibahagian dada dan paling best senang untuk ambil wuduk sebab dia ada button dihujung lengan.. Muslimah sejati gitewww來

 Size S/M/L/XL
Arghhh... Bestnya korang mesti suka kan sebab ada plus size.. Yela yang chubby pun mesti la nak melawa juga kan hihi

Harga : RM100sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...