Wednesday, September 5, 2018

BLOUSE BAE DOONA V2







"Wooww so beautiful! baru teaser dah beratur tempahan,diluar jangkaan. Siap standby stok lagi sis nak buat blouse balik raya terus katanya"
.
.
Ini lah rekaan blouse labuh yg sgt “outstanding ”. Versatile sangat sis! Seriusly, Jgn terkejut, harga pun mampu milik sgt sis!
.
.
JOM BACA APA YG BEST SGT BAE DOONA NI
.
.
(+) Rekaan blouse labuh yg sangat “stylish” selesa digayakan dgn palazzo. Confirm akan nampak lebih “outstanding”. Kalau mood pergi rumah terbuka sis boleh gayakan dengan skirt labuh juga. 2 in 1 lagi tau. JIMAT dan BERBALOI!
.
.
(+) Poket kiri dan kanan special dan wajib supaya nampak lebih "glamour dan stylo".Sebenarnya boleh menjadi peti simpanan kecil sis nanti.
.
.
(+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis ayu berwhuduk dan mommy menyusukan anak kesayangan di mana saja!
.
.
(+) 5 pilihan warna “mewah” iaitu warna bold yg memukau. Warna tip top smuanya. Kalau susah sangat nak pilih, beli ja semua warna!
.
.
(+) Menggunakan material Luxury Como Crepe. Memberikan effect yg sgt menarik, Material yg Less Ironing mampu JIMAT kan masa sis .
.
.
(+) Ada SPAN dibahu, BAE DOONA tak lupa elemen sgt penting supaya lebih terletak dan memudahkan untuk pin tudung di bahagian span baju.

Harga : RM75sm / RM80ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...