Friday, September 14, 2018

BLAUS MAYRAA IRONLESS












“BLAUS ANTI KEDUT”
kenapa nak susahkan diri bila dah ada yang mudah. nak ke mana2 sarung ja 
Memperkenalkan BLAUS MAYRAA DIREKA KHAS UNTUK WANITA TAMPIL LEBIH HEBAT yang telah banyak membantu wanita-wanita di luar sana dalam memudahkan urusan harian mereka dan "REPEAT ORDER"  yang sgt tinngi. Beli sehelai, repeat berhelai helai !
.
 Baju Loose Cutting
 Mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja.
 Material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless )
 Material MOSS CREPE (KOREA)
memeri
 Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss)
 Material yang sangat sesuai untuk travel
Wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,.

Harga : RM70sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...