AMMARA BY QAMISSQA

September 09, 2018 Noor Akma 0 Comments
❤ REKAAN TERKINI BERKONSEPKAN ALA TURKEY - Labuh, bertone 2 warna.. Nmpk sweet, at the same time make u feel EXCLUSIVE!

❤ MATERIAL SOFTED COMO CREPE - Material yang sangat lembut, sangat selesa. X panas, bole pakai seharian sampai x nak tanggal

❤ CUTTING YANG SANGAT BEST SESUAI SEMUA PERINGKAT UMUR & TAK DAPAT DEKAT MANA MANA BRAND LAIN - Kepakaran QAMISSQA adalah mempersiapkan cutting yang “berhantu”, bakal buatkan uol semua taknak tanggalkan baju. Sebab demi Allah, sangat sangat best! InshaAllah QAMISSQA yakin dan percaya uol takkan menyesal dengan potongan cutting yang kami reka.

❤ AVAILABLE FROM XS-3XL - Yg comel ada yg chubby pun ada! Uol jgn risauu..

❤ NURSING & WUDHUK FRIENDLY - Yang ni memang QAMISSQA takkan lupa. Khas untuk mummy yang menyusukan anak. Uol akan mudah kemana sahaja sebab ada zip di bahagian dada serta butang comel di hujung lengan, mudah pergerakan.

❤ 7 WARNA MEMUKAU SERTA MENAMBAT HATI -QAMISSQA sangat particular bab ni. Setiap warna mempunyai karakter tersendiri. Pemilihan warna uol melambangkan diri uol yang sebenarnya.

❤ PALING BEST ANTARA SEMUA SEBAB ADA POKET - bagi yang tak suka bawa handbag, atau yang suka travel, atau yang santai santai, this is the BEST CHOICE! Simple yet fashionable.
.
Harga : RM79sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...