Sunday, September 9, 2018

ALICE BLOUSE









DIHIASAI LACE YG MEWAH DI PERGELANGAN TGN- Walawehhh...bkn calang2 lace kita guna ye..kita guna kain lace yg berkualiti, mahal & yg pling penting of course msti cantik..corak bunga di lace mesti akn buat uolls terpegun sejenak!
.
WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..
.
MATERIAL SYANTIK & LEMBUT COMOCREPE- Sarung je material comocrepe ni mesti uolls jatuh chenta sbb x panas langsung, lembut rasa mcm dok dlm aircond kauuu...hehe
.
MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat pergelangan lace tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
ADA POKET DI TEPI BAJU- bestnyer boleh ltk fon dan purse taw...uollss x pyh usung dgn tgn lgi..no..no..no
.
BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT - Klu uollss x suka pkai seluar boleh pkai skirt or palazo mesti lagi ayu gitu..palazo pon kami ada jual taw!

Code warna :
Deep turquoise
Dusty rose
Dark blue
Maroon
Dark coffee

Harga : RM69sm /ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...