Friday, August 10, 2018

SUIT DY’LORIA













BLOUSE DAN SELUAR SAHAJA!
TIDAK TERMASUK KHIMAR!
TIADA JUALAN ASING, MESTI BELI SEPASANG,
"Alaaaa..takkan sama lagi..?"
Itu antara rungutan yang kami terima dari para pelanggan MS.
Ye, kami faham uolls ramai yang sukakan kelainan untuk setiap design yang kami keluarkan.
Dan, buat PERTAMA KALINYA, kami di Mardina Safiyya mengeluarkan set suit exclusive dan mewah..
...khas untuk wanita muslimah berkerjaya!
Serba sedikit berkenaan suit Dy'Loria yang kami keluarkan ni..
========================
1# DESIGN SUPER EXCLUSIVE DAN MEWAH
========================
Uolls bayangkan pergi kerja dengan gaya exclusive dan mewah tapi dalam masa yang sama kekal mematuhi kehendak berpakaian menurut syariah?
.
Gerenti best giler sebab uolls boleh cantas persepsi orang ramai yang negatif dengan penampilan muslimah berkerjaya tu..
Buktikan yang even uolls seorang muslimah berkerjaya, uolls masih lagi bergaya mewah dan exclusive serta menutup aurat secara sempurna.
========================
2# MATERIAL BERKUALITI PREMIUM DAN SANGAT SELESA
========================
Bayangkan, uolls nak stay untuk kerja dari jam 8 ke 5 petang (waktu kerja biasa) dengan pakaian yang panas dan tak selesa?
.
Confirm takleh tahan!
Tapi dengan Dy'Loria Luxurious Suit ni, uolls akan tampil bergaya dan selesa yakmat!
Material suit exclusive MS ni dihasilkan dari Como Crepe dan Chiffon yang diimport secara khusus dari luar negara.
.
Selesa?
Jangan tanya, sebab material ni antara material berkualiti yang sangat selesa bila pakai.
Dan, paling penting, uolls tak perlu risau panas atau jarang sebab materialnya tak terlalu tebal dan tak terlalu nipis.
=======================
3# WUDHU AND BF FRIENDLY
=======================
Solat merupakan tiang agama.
Dan, bagi memudahkan uolls yang menggayakan Dy'Loria ni, kami letakkan zip dibahagian lengan bagi memudahkan uolls mengangkat wudhu'.
.
Perlu menyusukan bayi?
Dy'Loria juga didatangkan dengan rekaan zip khas dibahagian dada bagi memudahkan uolls menyusukan bayi bila perlu.
.
=======================
4# 10 PILIHAN WARNA DAN 5 PILIHAN SAIZ
=======================
Takkan nak pergi kerja dengan warna baju yang sama setiap hari, kan?
Jadinya, untuk Dy'Loria..
..kami keluarkan 10 (SEPULUH!) pilihan warna supaya uolls boleh grab sebanyak mungkin warna yang uolls berkenan dan gayakan di tempat kerja dengan warna berlainan setiap hari.. hehe.
Eh, risau takde saiz ke?
Jangan risau, sebab kami ada saiz dari S sampai XXL! So, memang banyak pilihan warna dan saiz yang uolls boleh dapatkan dengan Dy'Loria ni..
====================
JANGAN TUNGGU ESOK!
====================
Berita buruk untuk uolls yang suka bertangguh nak grab koleksi Mardina Safiyya tu..
Banyak para peminat yang sebelum ni nak grab koleksi kami bila offer dah tamat.
Kami tak risau sangat pasal offer tamat tu tau. Tapi apa yang kami risaukan adalah stock..
Bila dah grab lambat, uolls akan rugi dari segi harga (diskaun untuk masa terhad) dan stock warna serta saiz yang uolls berkenan sekiranya tiada dalam stock.
Dan,
uolls yang dah lama dengan Mardina Safiyya confirm kenal yang kami takkan restock koleksi-koleksi lepas.
So, memang rugi besar kalau uolls bertangguh untuk grab Dy'Loria kali ni sebab kalau habis je stock kali ni, memang kami tak produce dah ye.
======================
DAH TAK SABAR NAK GRAB??
======================
Mereka yang terawal grab Dy'Loria akan dapat harga SUPER OHSOME dan PENGHANTARAN PERCUMA SELURUH MALAYSIA!
.
Wasap tim kami dibawah sekarang kalau taknak tertinggal bas.
.
p/s: stock tak banyak tau. siapa grab dulu, dia kami utamakan dulu. kalau nak merasa bergaya pi ofis tu, grab je sekarang naa..

Harga : RM185sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...