Saturday, August 11, 2018

NAWRA KEBARUNG 2.0







MATERIAL LESS IRON COMOCREPE - uolls jgn riso, material ni mmg susah kedut dan x perlu abiskan tenaga nak gosok baju, tambah plak pagi2 byk keja nak buat kan? Kain ni lembut dan selesa, paling penting x panas. Mesti happy uolls nak pkai pi mana2..
.
DESIGN DAN CUTTING BAJU YG "LOOSE"- Rekaan kebarung ni agak loose, xyahla uolls nak riso cik abg bising bising tgk uolls pakai baju nampak susuk badan. Mmg sopan sgt uolls pakai pergi kenduri ke shoping ke..x mcm kebarung lain yg fit..
.
HIASAN "FLOWER DIAMOND" DIDEPAN BAJU- Uolls tak yah riso dah nak abiskan duit beli kerongsang, dah siap kita letak hiasan berkelipan baru "FLOWER DIAMOND" didepan baju tu. Mmg cantik sgt
.
MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas baju nawra kebarung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risoo lg yer..
.
WARNA GORGEOUS & MEMIKAT- Nawra kebarung kali ni ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih kn..semua wrna lawo2..kombinasi dgn warna dgn FLOWER DIAMOND menaikkan lagi seri nawra kebarung..bestnyerrr..
.
ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- sapa ckp nawra kebarung x de baju pluss saiz..Nawra kebarung aderr..yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi nk pening2 pilih baju...

Harga : RM110sm / RM115ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...