Thursday, August 16, 2018

MARYSSA BLOUSE








1) MATERIAL: Luxe Como Crepe
Maryssa menggunakan material Luxe Como Crepe yg terbukti memang lembut, selesa, sejuk dan tak mudah berkedut. Senang gosok pulak tu. Jimat la masa uolls.

2) DESIGN TUNIC BERJACKET
Memang trendy habis design kali ni. Maryssa ni acah2 korporat sikit, ekslusif sikit, casual sikit. Jadi tak ada masalah kalau uolls nak kenakan dgn seluar denim ke, slack, khaki mahupun skirt. Gerenti seswai la.

3) 6 PILIHAN DUO COLOR
Kali ni lagi sekali Kak Qeen main dgn 2 tona warna yg mana Kak Qeen select dgn sgt detail supaya gabungan warna kekal cantik dan tidak terlalu blocking. kalau blocking kaler teruk2 nanti org ingat boria pulak kan. Jadi tak ada masalah utk pemilihan warna sebab 6 warna ni adalah hasil dari 15 shortlist warna yg dicadangkan. Cun habiss.

4) LOOSE CUTTING
Features wajib dari Qeen's Closet, loose cut. Ini demi mengekalkan ciri2 muslimah yg menjaga adab dan auratnya. Tak mo fit2 sangat ye sayang. Sesuai dgn moto kita kan, Muslimah Attire Experts.

5) BF AND WUDHU FRIENDLY
Yg ni pun features yg Kak Qeen tak boleh nak tinggal. Zip kat lengan dan dada untuk memudahkan uolls berwudhu dan geng MOMMY2 nak BF kan baby2 cute tu. Sambil berfesyen, sambil menjalankan tanggungjawab gitu.

6) MAGIC POCKET
Features yg byk customer tak nak Kak Qeen lupuskan, POCKET kat kiri dan kanan Blouse. Senang nak selit duit katanya. Maryssa Blouse ada gak POCKET kiri dan kanan. Letak la apa pun, purse boleh, pen, syiling, ipone,... Best best best...

7) JACKET BERTALI
Design JACKET tu bukan action kat depan je tau. Jaket penuh sampai ke belakang tu. Siap ada tali kat depan tu utk uolls ikat supaya JACKET tu tak la melambai2 kalau angin kuat. Kot kot la berjalan ngan en.suami kat tepian pantai sambil menikmati deruan ombak menghempas pantai. Fuuhhh......Syahdu...

MARYSSA BLOUSE
Size available
S, M, L, XL, 2XL

Colour
1) Cerise
2) Fresno
3) Navy
4) Seaweed
5) Sacramento
6) Tawny

Harga : RM95sm / RM100ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...