Wednesday, August 15, 2018

MALVEENA KURUNG











 MATERIAL
Como crepe Italian. Amboi jauhnyaa Memilih Quality Material ,OFKOSS la  pergi jauh Itali sana nak cari kain yang nampak exclusive bila pakai.. Import dari negara luar tau..Dan paling penting ia sangat sesuai dgn cuaca Malaysia...
 WARNA
Semua warna antara yang hottssz. Ofkoz la warna trend ,Maroon, Dark purple, Blueblack,Merah,Mustard,Dusty pink,Violet dan Purple anliner.Rambang mata kan nak pilih warnanye,Semua warna CANTIK dan TRENDY
 CUTTING
Cutting yang terletak ngam-2 jer dibadan, pasti membuatkan uolls jatuh hati dan berulang kali memakai. Design SA cutting ,Quality dan Jahitan yang terbaik.
 SIZE
Arghh..Bestnya korang mesti suka kan sebab ada plus size yelah yg chubby pun nak jugak melawa kan .hihihi..Nak saiz S hingga XXL pon ada tau,pilih jer saiz mane yang sesuai Tean SA Sedia membantu..
MODEST AND COMFORTABLE
Rekaan kurung yang moden tapi mengekalkan ciri muslimah sejati dengan cutting yang loose akan rasa selesa dan sangat sesuai kemana sahaja...
.
.
DAN

FREE BROOCH
FREE BROOCH

Harga : RM119sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...