MALAIKA BY QAMISSQA

August 01, 2018 Noor Akma 0 Comments DESIGN PERTAMA 2018 BERKONSEPKAN PASTEL COLOUR!

 MATERIAL PREMIUM SOFTED COMO CREPE - Material yang sangat lembut, sangat selesa. Uol akan rasa kelembutan dan kualiti material ni bila dah pakai nanti. Pasti nak pakai berulang kali sebab selesa sangat! Memang confirm akan jatuh hati & repeat warna baru.

 CUTTING YANG SUPER BEST! SESUAI SEMUA PERINGKAT UMUR & TAK DAPAT DEKAT MANA MANA BRAND LAIN - Kepakaran QAMISSQA adalah mempersiapkan cutting yang “berhantu”, bakal buatkan uol semua taknak tanggalkan baju. Sebab demi Allah, sangat sangat best! InshaAllah QAMISSQA yakin dan percaya uol takkan menyesal dengan potongan cutting yang kami reka.

 KEISTIMEWAAN SAIZ DARI XS HINGGA 2XL - QAMISSQA produce dr sekecil molek hingga ke secomel chubby. Uol ada keunikan tersendiri. Yang bestnya SARUNG JE MALAIKA, TERUS CONFIDENT! Mak ibu mama umi pun boleh nampak muda tau. Percayalah.

 NURSING & WUDHUK FRIENDLY - Yang ni memang QAMISSQA takkan lupa. Khas untuk mummy yang menyusukan anak. Uol akan mudah kemana sahaja sebab ada zip di bahagian dada serta zip di hujung lengan, mudah pergerakan.

 5 WARNA #TERBARU MEMUKAU SERTA MENAMBAT HATI - Cair kan tengok warna warna Malaika? YES! QAMISSQA sgt particular bab ni. Setiap warna mempunyai karakter tersendiri. Pemilihan warna uol melambangkan personaliti uol yang sebenarnya. Jadi ada 5 warna, boleh pilih yang mana menyentuh hati. Terpancar keayuan & kecantikan uol disebalik warna yang dipilih.

 REKAAN TERBARU PALING UP TO DATE & PALING BEST ANTARA SEMUA SEBAB #PRINCESSCUTTING - Ala ala princess frozen gituu..

Harga : RM95sm /ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...