Thursday, August 16, 2018

KURUNG RIHANNA







SANGAT ELEGANT & EXCLUSIVE.
.
Ada sampai saiz S hingga ke saiz 8XL pun ada.
.
suka ke suka?
.
Setelah sekian lama menanti design baru FC, Akhirnya, restock juga KURUNG RIHANNA letopss dari FC! keluaran FC yg paling ditunggu2, kurung paling selesa, paling sedap pakai, best dan sangat SIMPLE.
.
KORANG WAJIB BACA KEISTIMEWAAN KURUNG PAHANG RIHANNA NI
====================================
.
 DESIGN TERBARU YANG SIMPLE
Ni design terbaru dari FC , Mmg Latest laa kira ni uolls pakai paling stylo laa kat opis tu…
.
 JENIS COLOUR
Antara colour yang hot of kos la royal blue, red, emerald, black, darkpurple & mustard hehe ni mmg hot selling laa , cepat grab sebelum habiss!
.
 MATERIAL COMO CREPE
Tak jarang & sangat selesa bila pakai , Nak iron pun senang ! Kalau nak tahu, kak jue laju jer siap taw bila pakai  RIHANNA ni. hehe. Best gilerr!
.
 SIZE
S / M / L / XL / 2XL / 3XL / 4XL / 5XL / 6XL / 7XL / 8XL ,
Arghhh…Bestnyaa korang mesti suka kan sebab ade plus size! yela yang chubby pun nak jugak melaram kan hihi..~
.
SIZE :- S / M / L / XL
Harga : RM139sm / ss
*Free pos

SIZE :- 2XL / 3XL / 4XL
Harga : RM149sm / ss
*Free pos

SIZE :- 5XL / 6XL / 7XL / 8XL
Harga : RM159sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...