Monday, August 27, 2018

KURUNG MEDINA






======
6 SEBAB PERLU DAPATKAN MEDINA
======

1. Menggunakan material Exclusive Milpa . Sangat BEST tau uolss sebab material ni tahan lasak , tak melekap , tak panas . Paling pentinggg selesa sangatttt uolsss. 

2. Ada 4 pilihan colour yang ohsem dan nicee sangat. Semue warna sweet2 je macam uolss. Ececeh...  Comfirm lah rambang mata nak pilih nanti. Hihi

3. Sesuai di pakai ke mana sahaja. Lebih2 lagi semua golongan usia boleh pakai. Muda ke tua semua memang cantik pakai kurung medina ni. 

4. Design #kurungMedina ni memang simple je. Sesuai untuk uols yang suka kesederhanaan dalam bergaya. .

5.MESRA WUDHU. Ada zip sorok dekat bahagiang hujung lengan baju. Memudahkan uolss nak ambil wudhu nanti.

6. SAIZ XS , S , M ,  L , XL & XXL. Wowww.. best giler ada sebab ada plus size. So boleh la uolss nak sedondon dengan family, kawan2 ke. Sebab dari saiz kecik2 hingga ke bambam pun ada.

Harga : RM160sm / RM165ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...