Monday, August 27, 2018

KURUNG LEESA






5 SEBAB PERLU DAPATKAN LEESA
======
1. Menggunakan material Exclusive Milpa . Sangat BEST tau uolss sebab material ni tahan lasak , tak melekap , tak panas . Paling pentinggg selesa sangatttt uolsss. 

2. Ada 4 pilihan colour yang ohsem dan nicee sangat. Semue warna sweet2 je macam uolss. Ececeh...  Comfirm lah rambang mata nak pilih nanti. Hihi

3. Sesuai di pakai kemana sahaja.  Kenduri majlis ke , keje ke , dinner ke semua boleh. Tak perlu pening2 nak cari baju baru selalu. ☺

4. Design #kurungLeesa ni memang ade kelainan dari design2 yang LS keluarkan sebelum ni. Dekat bahagian kain ade ropol2 dan potongan di bahagian lutut . Boleh beri effect nampak tinggi tau.

5. Didatangkan dengan 6 size tau. Dari XS sehinggan ke 2XL. Peghh.. syok la kan. Tak payah rungsing2 muat ke tak muat nak pakai Leesa. Dari size kecik2 hingga ke plus size kami sediakan untuk uolss.. 

Harga : RM170sm / RM175ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...