Wednesday, August 29, 2018

KHADEEJA PREMIUM










Dek kerana raamaaii yang minta akak jahitt lagi design yang membuatkan korang terpaksa menjadi tumpuan kawan kawan sedara mara korang

Apetah lagi dengan potongan kebaya longgar loose je senang nak bergerak ke sana ke sini
Selesa yang amatttt

Lagi lagi kali ni akk buat dari material kain super comocrepe bukan kain crepe yang biasa2 ok
Kainnya flowy berat jatuh
Mesra iron taw

Confirm nyesal kalau beli satu taw
Sebabnya material ni tiada restok
So cepat cepat jangan lambat lambat
Jangan nangis kat bucu katil kalau dah habis

Detail baju
Kebaya cutting loose cover bahagian pinggul
Zip bahagian dada
Kain lipat batek
Zip sebelah kiri

Harga : RM110sm / RM115ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...