Thursday, August 9, 2018

KEBAYA NEK PAH








✔️ MATERIAL : PREMIUM COMO CREPE
jgn main2 dgn nek pah tau.. ingat nek pah tau berlakon jeke? nek pah pun tau pilih material yg berkualiti utk buat baju kebaya ni tau 
premium como crepe adalah salah satu material yg berkualiti. kain yg berat dan menyebabkan permukaan kain tidak mudah renyuk. sangat selesa dipakai dan tidak panas. nek pah gerenti cenggini 
.
✔️ MESRA MENYUSU
walaupun nek pah dah berusia, tapi nek pah masih fikirkan u olls yg ada anak kecik tu.. baikkan nek pah? 
kebaya nek pah ni ada zip di hadapan, dah moden dah u olls.. tak payah butang2 nanti cepat rosak 樂
.
✔️ MESRA WUDUK
nampak je nek pah macam ni, tapi insyaAllah nek pah jaga solat... lengan kebaya ni takda zip, u olls jgn salah sangka tau.. tapi, bukaan hujung lengan besar so boleh senteng.. nek pah pun boleh senteng, takkan u olls tak boleh.. sado sgt ke lengan tu? 
.
✔️ SKIRT SELISIH BATIK
yee, mulut nek pah memang laser... tapi nek pah tak pakai kain belah2 sana sini 來
skirt ni jenis selisih je u olls.. jgn risau tak nampak kaki pun.. risau sgt 
.
✔️ 6 WARNA SELAMAT
nek pah pandai pilih warna kain.. nek pah takkan pilih warna yg org takut nak pakai.. nek pah tau taste u olls 
6 pilihan warna ni adalah warna yg biasa mendapat permintaan tinggi 
.
✔️ HIASAN BUNGA 3D & MANIK HOTFIX
waaahhh.. memang betul org cakap nek pah pandai bergaya.. u olls tgok sendiri nek pah letak eksesori apa dekat baju nek pah ni? bunga 3d dijahit tangan serta manik yg ditampal dijamin berkualiti tinggi 
nek pah pun nak ajak u olls bergaya jugak.. sebab tu nek pah keluarkan kebaya cantik ni utk u olls 
.
✔️ LAIN-LAIN
banyak sebenarnya keistimewaan baju nek pah ni.. tapi jenuh nek pah nak hurai satu2 
baju ni turut ada span di bahu (padding), dart hadapan baju yg menyebabkan potongan baju jadi superb serta terdapat zip & hook di pinggang skirt.. nak tau apa istimewa lagi? haa mari beli pastu baru u olls tau sgt istimewanya baju nek pah ni 
.
'macam mana nak order nek pah? tak sabar nak melaram dgn baju nek pah ni' 
.
haaaa... meh wasap nombor kt bawah ni sekarang! 
jgn lambat sebab nek pah ramai peminat, cepat sold out ni 

Harga : RM115sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...