Thursday, August 30, 2018

KEBARUNG DANG ANUM







✅ MATERIAL KAIN COTTON SAKURA
Kak Yan guna Cotton Sakura ni sebab kain dia sangat selesa & tak panas. Kalau berpeluh, kainnya menyerap tapi tak melekat pada badan. Best tau Kebarung Dang Anum ni. ☺️
.
✅ 4 COLOUR YANG GOJES
Warna Burgundy, Mustard, Maron dan Dark Purple ni mmg cantik sangat! Kalau pakai time jadi bridemaid nnti, confirm terus dapat jodoh ~hihi~
.
✅ SAIZ S/M/L/XL
4 jenis saiz yang available utk Kebarung Dang Anum ni. Boleh laa pakai satu family nanti, nampk sedondon je adik beradik pakai Kebarung Dang Anum ~kan??
.
✅ WUDHUK FRIENDLY
Loose dan lebar di bhg lengan baju. Selain utk senangkan ambil wudhuk, bole juga time nak membasuh pinggan tu terus selak sampai ke lengan. Tak kotor2 dah baju lepas tu.
.
✅ JAHITAN YANG KEMAS
Jahitan Kebarung Dang Anum ni mmg kemas. Boleh tgk kualiti kat semua gambar. Tak de nampak kain berkedut kat bhg jahitan tu.
.
Harga : RM160sm / RM165ss
*Free pos

PROMOSI MERDEKA
Harga : RM150sm / RM155ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...