Monday, August 27, 2018

ES'ZANDRA CARDIGAN










2 WAY EDITION - FIRST EDITION , CARDIGAN 2 WAY  keluaran bynurhafizah , boleh pakai 2 cara , cardigan and long dress … so senang korang boleh pakai mix dengan seluar or dress dekat bahagian dalam . very fleksibel khas untuk korang yang nak vogue tapi simple ..

ZIP JACKET – ZIP JAKET 30 “INCI” , uolss boleh buka n tutup untuk  pakai cara korang yg selesa , sgt sesuai untuk uolss yang suka travel , anytime can be different ikut cuaca dan tempat korang travel tu .

RIBBON – Selalu cardigan plain gitu jee , tapi kali ni add on ribbon custom made di bahagian lengan dan poket , takla kosong gitu jee , dah siap aksesori lagi untuk naik mood dan seri korang .

POCKET-  Poket kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak phone or purse korang . 
METERIAL- dubai como crepe , material yang terbukti eksklusif dan premium since 2016, dan sgt sesuai untuk semua cuaca .

WUDHU FRIENDLY- ini part paling wajib , walaupun pakai cardigan tapi still mudah untuk uolls solat.

Harga : RM119sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...