Saturday, August 18, 2018

DAMIANA KURUNG












DESIGN CORAK ABSTRAK YG TERSANGAT RARE- Corak printed damiana kurung ni pyh taw nk dpt kt mn2...jadi klu nk beli kt luar mmg x de...kami je yg jual..
.
ADA HANDMADE BUTTON YG KEMAS-Button di dpn adalah trademark damiana printed kurung..Button ni dibalut sendiri dgn teliti dan dijahit dgn kuat dan kemas agar uolss nmpk segak dan jelita..Button di hadapan adalah hiasan shj x boleh buka yerr...
.
MATERIAL SUPERB VIETNAM SILK -serius cakap material vietnam silk ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..yg mn ada grab dina kurung material sama shj taw.
.
COMBINATION WARNA2 YG GORGEOUS- Ada 10 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..combination dua wrna yg sgt match dan membuatkan uollss x tahu nk pilih yg mn sbb cntik sgt..
.
MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn damiana kurung tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas damiana kurung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer
.
MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn sbb damiana kurung ni cutting loose dan x akn biarkn uollls nmpk fit bila pkai..pd bahagian baju pula labuh menutupi punggung..
.
2 IN 1..BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO OR MN2 SELUAR -Uolls bkn boleh buat baju kurung je taw..boleh dijadikan blouse juga..sbb damiana ni sgt simple jadi pkai dgn seluar pon akn nmpk mcm blouse..
.
ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi kn

Harga : RM119sm / RM124ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...