Saturday, August 18, 2018

BLOUSE MALAIKA









MATERIAL
 Fabric softed como crepe yang sangat lembut dan selesa. Uolls akan merasai kualiti material yang sangat exclusive dan berkualiti tinggi bila anda memakai blouse nie. Confirm berulang kali pakai sebab tersangat lah selesa. Pasti korang jatuh hati & nak repeat order warna baru

CUTTING YANG MODERN
 Cutting yang sangat best dan sesuai untuk semua peringkat umur serta cantik terletak dan selesa untuk semua bentuk tubuh badan. Cutting yang tidak menggelebeh "NGAM JER" macam baju yang ditempah dari butik mahal 

SAIZ
Yeay!!! Buat PERTAMA kalinya butik SHEILASHAARI  mengeluarkan saiz blouse dari sekecil molek ke secomel chubby.. Dari saiz S hingga 3XL tau uolls  So uolls yang comel2 jangan risau dah ye sebab dah ada blouse untuk size korang ye. Mesti korang seronok kan

7 KOLEKSI WARNA
 Kali nie kak Sheila keluarkan 7 koleksi warna yang cukup memukau pandangan setiap mata yang memandangļ¤© Confirm korang melting giler bila tengok koleksi warna BLOUSE MALAIKA Warna yang senang untuk dimatchingkan dengan tudung uolls kerana pemilihan warna yang sangat gojes dan akan memancarkan kecantikan uolls

Harga : RM70sm / RM75ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...