Monday, July 30, 2018

QESYAA TUNIC







6 Warna HOT! Rambang Mata  Tengok . Tengok depan2 nie pun dah lawa , Tak tau nak pilih yang mane Siap ade Button di bahagian tengah baju memang nampak #EXCLUSIVE tau , Serius cantik sangat!”
.
.
============
MATERIAL HQ SOFTEN FURSAN - material yang sangat lembut , sangat selesa .uols yg beli akan rasa lembut dan selesa bila pakai , sejenis kain yang serap peluh mmg komfem akan jatuh cinta dan repeat lagi warna baru.

CUTTING YANG SANGAT BEST SESUAI PERINGKAT UMUR DAN TAK DPAT DEKAT MANA MANA BRAND - bakal buat uols semua jatuh cinta dengan cutting ni taw sebab nampak selim je hihi , cutiing ni mampu uols takkan menyesal dan pasti cari lagi.

NURSING & WUDHUK FRIENDLY -  mudah untk pakai kemana saja sebab ada zip dibahagian dada dan butang comel di hujang lengan .

6 WARNA YANG MEMUKAU SERTA BUAT UOL RAMBANG MATA - komfem ada yang tak keruan bila pikirkan warna yang ada bertambah semua warna semula adalah HOT COLOUR.

 JAKET YG DISIAP JAHIT - kali ni keluaran jaket yang dijahit sekali uols hanya tinggal sarung jer tak perlu nak pakai berdouble double taw.
.
Harga : RM79sm /ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...