Tuesday, July 24, 2018

MINI KURUNG COTTON












“HAMBOIII~! DAH LER SEJUK MATA MEMANDANG MANIS MENAWAN PULAK TU!”
.
.
“Ewah ewah... Seronok sgt akk rasa bila hari2 kene puji cantik, manis, gojes dgn Cik Abg. Confirm lerrrr akak suke kenn.. Orang yang hati batu pun cair bila kene puji dek noon oi... For sure senyum meleret dari pagi sampai ke petang”
~ Kak Zah, Shah Alam
.
.
✅ MATERIAL KAIN ENGLISH COTTON 
hakak guna English Cotton ni sebab kain dia sangat selesa & tak panas. Kalau berpeluh, kainnya menyerap tapi tak melekat pada badan. Cotton ni tahan lasak tau.. Awak nak berlari, memanjat pun xde hal lah.. Tp lebih elok awak jgn buat hal, buek malu kek org yo! ☺️
.
✅ 10 CORAK YANG COLOURFUL
Corak dan warna english cotton ni mmg cantik sangat! ~hihi~
.
✅ SAIZ S/M/L/XL/XXL
5 variety saiz yang available utk Mini Kurung Cotton ni. Boleh laa pakai untuk bridesmaid nanti, nampk sedondon je ~kan??
.
✅ WUDHUK FRIENDLY
Loose dan lebar di bhg lengan baju. Selain utk senangkan ambil wudhuk, bole juga time nak membasuh pinggan tu terus selak sampai ke lengan. Tak kotor2 dah baju lepas tu.
.
✅ JAHITAN YANG KEMAS
Jahitan Mini Kurung ni mmg kemas. Boleh tgk kualiti kat semua gambar closeup. Tak de nampak kain berkedut kat bhg jahitan tu.
.
✅ POTONGAN BAJU & KAIN
Potongan baju mini kurung. Ada zip di belakang. Potongan kain selisih dihadapan.
.
Harga : RM129sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...