Friday, July 20, 2018

KURUNG QIZZTINA













SILK CRAPE PRINTED- 1 st in Malaysia kain “silk crape printed”, corak timbul eksklusif di permukaan kain yang belum ada di pasaran Malaysia ! kalau korang nak rasa limited raya design ni wajib korang kena grab … sbb  800 pcs je akan di keluarkan raya ini! “Ingat limited edition raya, ingat qizztina”

BATU SWAROVSKI – batu swarovski di hiasi di bahagian tangan dan bahagian bawah baju memberi effect “mewah” , mmg letops combine dengan corak bunga timbul , raya sakan sis2 gojes lepas ni .. harga mampu milik , limited , mewah !
11 warna – 11 warna high demand raya 2018 ada di warna-warna baju qizztina kurung syarie kali ni ! up to date wey raya ni.. warna-warna qizztina warna memberi effect “mewah” , shh! Jgn borong semua warna qizztina tauu .. sbb sgt limited !

HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN–  khas untuk sis2 gojes malas nak bawa handbeg time raya ni.. no more handbeg ! letak je sampul raya , handphone dalam poket …
WHUDU FRIENDLY AND BF FRIENDLY-  part ni mmg wajib ada untuk setiap keluaran bynurhafizah, mudah solat , mudah nak bf baby dekat mana2 jerr. Mudah kan .

POTONGAN SKIRT DUYUNG SYARIE– something special ! inspirasi skirt dari kakfizah sendiri .. biasa kita tengok kain kembang payung ketat kann.. kali ni no more ! first keluaran skirt cutting duyung tapi versi syarie .. mmg letak elok kembang beralun skirt qizztina . mmg mcm princess pagi raya nnt.. kompem !

POTONGAN 2 LAYER- potong serong 2 layer memberi effect tinggi dekat korang .. yang mana nak rasa tinggi mmg suggest sgt ! plus pakai heels .. mmg gojes habis korang bila ootd nnt ..

FREE GIFT SWAROVSKI– free gift batu SWAROVSKI kalau rasa tak cukup meriah kat baju tu.. korang boleh tambah lagi dengan extra batu SWAROVSKI yang nh bagi tuu…

Harga : RM199sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...