Wednesday, July 18, 2018

KURUNG PAHANG MELATI









JANGAN LEPASKAN PELUANG untuk dapatkan KURUNG PAHANG MELATI TERBARU... Baju Kurung Pahang ni Sesuai sangat untuk dipakai ke sekolah,  tempat kerja atau ke majlis2 rasmi kerana baju nie Simple n Elegance! Yg Penting baju ni Selesa sangat2 tau!!
.
☑️ DESIGN YG SIMPLE TAPI ELEGAN
Rekaan kurung moden plain dan tak boring di pakai berulang kali. Sangat sesuai digayakan ke sekolah/  pejabat maupun kemana saja..kain lipat batik menyerlah keayuan sis untuk tampil nampak lebih anggun & bergaya
.
☑️ MATERIAL SANGAT SELESA DIPAKAI
Made from quality Como Crepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda..
.
☑️ LEBIH FLEKSIBLE
Potongan baju tidak mengikut bentuk badan.. Yg mempunyai bentuk badan Pear pun boleh bergaya dengan kurung basic tanpa risau. Kain Duyung yg fully getah dipinggang dan berzip disisi lebih meyakinkan si pemakai..
.
☑️ WUDHU FRIENDLY
Bukaan tangan baju yang sesuai untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan baju tu basah2 terkena air kan. Sinsing je sampai siku. hehe.
.
☑️ SIZE S - XL
Terdapat size dari S - XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan
.
Harga : RM130sm / RM135ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...