Monday, July 23, 2018

KURUNG LAURA







KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION

Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2  nii mampu buat korang jadi “limited” time raya ni ..  bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh .

5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling “femes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date..

METERIAL DUBAI DOMO CREPE
fabric paling disukai ramai  sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.

INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN- Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr.

BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen

Harga : RM159sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...