Monday, July 23, 2018

KURUNG HAJRA MUSLIMAH IN MODERN










REKAAN KURUNG BERKONSEPKAN MODERN “MINIMALIS”
.
.
Yeay, Kurung Hajra mengekalkan konsep kurung LABUH yg sgt sopan, MINIMALIS dan MODERN dgn cutting “tulip” yg sgt wow! Uols bukan shj boleh menggayakan dgn kain tp jugak dgn seluar tau. So elegant. “Boleh lah pakai time raya haji sekaligus bawak ke opis kak jel!”
.
.
MATERIAL YANG SANGAT SELESA
.
.
Kurung Hajra ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
.
7 PILIHAN WARNA TERBAIK
.
.
Best kan ada 7 pilihan warna terbaik. Berkenan yg pastel ke yang gelap? Semuanya ada tau. Yang best giler tu, tak kisah la dpt wrna apa smuanya gojes. "Wah boleh rambang mata ni nak pilih yg mana. Semuanya cantik giler2 ni"
.
.
MESRA BF DAN WUDHU
.
.
Kurung ni mesra bf dan wudhu. Suka la tu smbil bergaya masih boleh bf kan anak! Bukn tu jer, kurung ni jugak mesra wudhu tau.
.
.
SAIZ S TO 5XL
.
.
Keluaran kurung PERTAMA Jelita Wardrobe yg ada pilihan saiz drpd S sehingga 5XL. “Wooww, Boleh lah nt beli sedondon 1 family mcm ni”

✅ FREE CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA
✅  HARGA SELARAS SIZE S HINGGA 5XL PLUSSIZE

PROMOSI
Harga : RM119sm / ss
*Free pos

AFTER PROMOTION
Harga : RM124sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...