Wednesday, July 11, 2018

KURUNG AISHA







 5 JENIS COLOUR PLG HOT
Antara colour yang hot ofkos lah Maroon , dark blue & dark purple , black & grey! komfem lah uolls mestii sukaa~
.
 MATERIAL COMO CREPE
Tak jarang & sangat selesa bila pakai , Nak iron pun senang ! Kalau nak Kak Tya laju jer siap taw bila pakai Kurung ni hehe best gilerr.
.
 SIZE / S / M / L / XL / XL / XXL /
Arghhh…Bestnyaa korang mesti suka kan sebab ade plus size! yela yang chubby pun nak jugak melawa kan hihi..~
.
 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK
kurung ni ade ade zip menegak ( hidden zip ) utk Mommy yang nak BF baby & Sesuai Wudhuk friendly

Harga : RM120sm / RM125ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...