Tuesday, July 24, 2018

KURTA TAREEQ












TAHU TAK TAREEQ EXCLUSIVE KURTA MUNGKIN PILIHAN TERBAIK BRO UNTUK RAYA NI SEBABNYA..
.
.
==================
1) MATERIAL KAIN TAREEQ
==================
.
.
Rata-rata pelanggan kami amat menggemari material kain Tareeq ni. Sekali pandang dan sentuh je, terkeluar ayat dibawah, antaranya..
.
.
"BEST BETUL MATERIAL NI.."
.
.
"CANTIK KAIN DIA.."
.
.
"SEDAP PAKAI NI.."
.
.
Kenapa diorang cakap macam tu? Haa, sebab untuk Tareeq Exclusive Kurta ni kami gunakan material kain khas yang diimport dari luar negara iaitu Italian Cooling Cotton - lembut dan nampak exclusive!
.
.
Bro perasan ada perkataan COOLING dalam nama material tu?
.
.
Kalau bro nak tahu, material kain Tareeq ni memang tak panas bila bro pakai, lebih-lebih lagi bila bro terpaksa pakai lama semasa beraya nanti.
.
.
Best tak?
.
.
Itu baru satu, yang keduanya pulak..
.
.
==================
2) DESIGN YANG MINIMALIS
==================
.
.
Design Tareeq ni simple je tapi nampak sangat exclusive dengan adanya sulaman logo berwarna keemasan diatas poket baju.
.
.
Bukan itu sahaja,
.
.
jahitan Tareeq Premium Kurta ni dilakukan dengan lebih teliti dan bila bro tengok dari dekat, memang akan nampak kekemasan jahitan tu tau.
.
.
Nampak sangat exclusive!
.
.
Eh, kejap, ada lagi..
.
.
==================
3) 12 PILIHAN WARNA EXCLUSIVE
==================
.
.
Bukan sikit warna tu tau, ada 12 warna kesemuanya! So, bro semua ada banyak pilihan warna untuk disesuaikan dengan tema warna raya bro tahun ni.
.
.
Barulah sweet bila sedondon dengan si 'DIA' beraya tahun ni ye tak?
.
.
Dan yang keempatnya,
.
.
==================
4) 4 PILIHAN SAIZ DARI S - XL
==================
.
.
Bro jangan bimbang tak ada saiz semua tu.
.
.
Kami ada saiz yang standard untuk lelaki Malaysia iaitu saiz S, M, L, dan XL.
.
.
Bro tinggal pilih je lagi saiz yang bersesuaian dengan bro biasa pakai sebelum ni.

Harga : RM110sm / RM115ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...