Wednesday, July 11, 2018

KEBARUNG









MATERIEAL
-Fabric Como Creep Exclusive yang Tak jarang dan sgt selesa bila pakai dan paling kak sheila suka tak payah iron pun,iron pun gitu gitu je...

DESIGN UP TO DATE
-Nie design yang terbaru dari sheilashaari,Memang Latest uolls pakai adakan yang memerhati tu

6WARNA PILIHAN
-Dusty pink,Dark purple,Navy blue,Black,Grey purple,Masted n Biru Tqouse

SIZE
-Yeahh bestnye korang sekarang da size pluss,Lepas nie boleh bergaya la uolls.S,M,L,XL,XXL..
Bestkan keistemewaan Anggun Muslimah yang sopan dan paling best dibahagian ia masih menutupi punggung..

Harga : RM100sm / RM105ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...