Wednesday, July 4, 2018

IRIS BLOUSE















✔ DESIGN'FLOWER' DI PERGELANGAN TANGAN- uollss klu nak pergi jamuan terbuka,pejabat, travel sesuai sangat tambah2 pergi negara omputih sgt cantik klu pakai..nmpak kemas je di pergelangan lengan tu
.
✔ MATERIAL SUPERB COMO CREPE- serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni
.
✔WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Blouse kali ni ada wrna gelap yg boleh nmpk effect kurus..dan juga ada wrna pastel yg boleh uolls nmpk suwittt muitt...uollss boleh pilih nk mn satu..mesti nmpk selim melim dan bersemut..
.
✔ MESRA WUDUK- walaupon ada flower di pergelangan tangan tapi jangan risau flower tu boleh buka untuk memudahkan uolls ambil wuduk kerana terdpt button kecil di tepi
.
✔ MUDAH MENYUSU- korg mesti x tahu kan di atas blouse iris ni ada zip utk mommies senang menyusu... dibawah button diatas zip...haa..unik tak
.
✔ DIHIASI BUTANG HITAM UTK NAMPAK EKSLUSIF - terdpt button hitam di bahagian tgh blouse utk mencantikkan lagi blouse supaya uollss berputih mata nak pilih..
.
✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn klu pkai baju labuh2 ni
.
✔ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT.. klu korg x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..haa boleh g open house juga klu uolls boring asyik pkai baju kurung jerr
.
✔ SAIZ S HINGGA 4XL- Blouse iris sebelum ni hanya sampai saiz XXL je, tp kali ni uolls boleh beli sampai saiz 4XL tau. Sape yg bersaiz comeyy mesti x frust dah kan?

SAIZ S-XXL
Harga : RM75sm / ss
*Free pos

SAIZ 3XL-4XL
Harga : RM80sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...