Tuesday, July 31, 2018

LECCA BLOUSE









Material moss crepe
Free size
.
measurement:
Bahu 15
Dada 38-39
L. Tangan 21
L. Baju depan 22
L. Baju blkg 27

Harga : RM50sm / RM55ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

KURUNG ALEEYA












Description aleeya
-Material dari milky silk>lembut dan matte finishing
-cutting mini kurung/kain duyung
-leher berbentuk kurung yang selesa dan terletak dipakai
-bukaan lengan yang memudahkan wudhuk
-kain bergetah kiri dan kanan,ada zip berhook
-ada 10 pilihan warna
-saiz dari xs sehingga xl

Harga : RM85sm / RM90ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

KURUNG NASYA ORGANZA








Material: Cotton Denim Stretchable (lembut dan sgt2 stretchable)
**tidak jarang dan tak perlu lining
**leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
**baju dihiasi sulam bunga saree yg cantik
**hujung lengan ada zip, friendly wudhuk
**mini kurung potongan moden / kurung pendek
**bahagian atas lutut ke bawah skirt dijahit bersama kain net organza bertingkat yg memberi alunan cantik dan berkepok2 pada skirt
**skirt cutting duyung
**pinggang skirt full getah
**warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera

Label M dan XL
(Ukuran rujuk gambar carta)

Harga : RM140sm / RM145ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

KURUNG IZZATY







 Material :  Printed Royal Como Crepe yang berkualiti dan masih trending setanding quality material butik terkenal

 Material yg sgt lembut, selesa, tak panas dan tidak jarang

 Design Mini Kurung yang ELEGANT, SIMPLE yet SWEET

 Motif Bunga di dada tangan dan kain yang eksklusif. Motif Bunga dibahagian dada dihiasi dengan batu SWAROVSKI.

 Zip sorok di bahagian dada baju untuk NURSING FRIENDLY

 Saiz dari S-3XL sesuai digayakan ke Ofis, Kenduri dan Jalan jalan bersama keluarga tersayang

 Boleh di dapati dlm 5 color XCLUSIF dan MEWAH.
.
Harga : RM109sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

KEBAYA NEK PAH








Drama pukul 7 tengah trending kan sekarang? ada yg tak kenal nek pah ke? nenek yg buat u olls panas hati tuuu 
.
disebabkan nek pah tengah femes sekarang, nek pah rasa macam nak jual baju pada u olls laaa.. raya haji kan dah dekat 
.
meh nek pah cerita apa yg bestnye baju nek pah ni 
__________________________________________
✔️ MATERIAL : PREMIUM COMO CREPE
jgn main2 dgn nek pah tau.. ingat nek pah tau berlakon jeke? nek pah pun tau pilih material yg berkualiti utk buat baju kebaya ni tau 
premium como crepe adalah salah satu material yg berkualiti. kain yg berat dan menyebabkan permukaan kain tidak mudah renyuk. sangat selesa dipakai dan tidak panas. nek pah gerenti cenggini 
.
✔️ MESRA MENYUSU
walaupun nek pah dah berusia, tapi nek pah masih fikirkan u olls yg ada anak kecik tu.. baikkan nek pah? 
kebaya nek pah ni ada zip di hadapan, dah moden dah u olls.. tak payah butang2 nanti cepat rosak 樂
.
✔️ MESRA WUDUK
nampak je nek pah macam ni, tapi insyaAllah nek pah jaga solat... lengan kebaya ni takda zip, u olls jgn salah sangka tau.. tapi, bukaan hujung lengan besar so boleh senteng.. nek pah pun boleh senteng, takkan u olls tak boleh.. sado sgt ke lengan tu? 
.
✔️ SKIRT SELISIH BATIK
yee, mulut nek pah memang laser... tapi nek pah tak pakai kain belah2 sana sini 來
skirt ni jenis selisih je u olls.. jgn risau tak nampak kaki pun.. risau sgt 
.
✔️ 6 WARNA SELAMAT
nek pah pandai pilih warna kain.. nek pah takkan pilih warna yg org takut nak pakai.. nek pah tau taste u olls 
6 pilihan warna ni adalah warna yg biasa mendapat permintaan tinggi 
.
✔️ HIASAN BUNGA 3D & MANIK HOTFIX
waaahhh.. memang betul org cakap nek pah pandai bergaya.. u olls tgok sendiri nek pah letak eksesori apa dekat baju nek pah ni? bunga 3d dijahit tangan serta manik yg ditampal dijamin berkualiti tinggi 
nek pah pun nak ajak u olls bergaya jugak.. sebab tu nek pah keluarkan kebaya cantik ni utk u olls 
.
✔️ LAIN-LAIN
banyak sebenarnya keistimewaan baju nek pah ni.. tapi jenuh nek pah nak hurai satu2 
baju ni turut ada span di bahu (padding), dart hadapan baju yg menyebabkan potongan baju jadi superb serta terdapat zip & hook di pinggang skirt.. nak tau apa istimewa lagi? haa mari beli pastu baru u olls tau sgt istimewanya baju nek pah ni 
.
'macam mana nak order nek pah? tak sabar nak melaram dgn baju nek pah ni' 
.
haaaa... meh wasap nombor kt bawah ni sekarang! 
jgn lambat sebab nek pah ramai peminat, cepat sold out ni 
.
Harga : RM115sm / RM120ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

ADEEBA BLOUSE









Material moss crepe
Free size
.
Ukuran baju (inci)
Bahu 15
Dada 37
Labuh depan 23
Labuh belakang 29
.
Harga : RM50sm / RM55ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

LACE AMARA





Material moss crepe + lace
.
Free size
.
Ukuran baju (inci)
Bahu 14.5
Dada 36
Labuh 27
.
Ukuran kain (inci)
Pinggang full getah 29 - 41
Punggung 36
Labuh 39.5
.
Harga : RM85sm / RM95ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...