Sunday, June 24, 2018

KURTA JAMAL














1) MATERIAL ITALIAN COOLING COTTON
Material ni memang sangat best tau. Diimport khas dari luar negara. Dia punya sejuk memang sejuk aircond. Tahan kedut dan yg paling penting sangat2 selesa. Dan tekstur kain ni memang menaikkan ciri2 eksklusif pada baju ni.
.
.
2) REKAAN PALING KEMAS DAN ELEGANCE 2018
Utk keluaran kurta pertama dari Qeen’s Closet ni, Kak Qeen cuba buat rekaan yg simple but ELEGANCE supaya bila uolls pakai je Kurta Jamal ni, penampilan uolls akan nampak simple, kemas dan ‘hensem’ la of course. Cutting nya tak la terlalu CASUAL dan tak la FORMAL sangat. Jadi sesuai la uolls nak pakai kemana sahaja even selepas musim raya pun.
.
.
3) BUTANG SEDIA ADA
Butang Kurta Jamal semua dah ready made. Tinggal uolls nak pakai je. Tak payah dah gaduh2 nak cari button semua bagai. Pakai je terus. Taka da dah bunyi “Pah, butang baju aku mana paaaah”.
.
.
4) HIDDEN POKET SEBELAH KIRI
Yg ni spesel tau. Ada hidden pocket dibahagian kiri Kurta Jamal ni. Dan LIDS berpotongan V tu menaikkan ciri2 eksklusif Kurta Jamal ni. Senang la nak placing iphone uolls kat situ. Yg mana kaki kutip duit raya, no hal. Sorokkan sampul duit raya anda dalam hidden pocket tu. HE he he….
.
.
5) SULAMAN LOGO ATAS POCKET
Logo huruf J bentuk tiga sagi tu Logo SULAM tau. Tak main la tampal2 ni. Sulam terus. Baru la eksklusif dan “Hensem” kan.
.
.
6) SMART SLIM CUTTING
Kurta Jamal ni cutting dia memang CLASS tau. Bukan brader2 sado je leh pakai, uolls yg tak berapa nak sado pun tak dak hal la. Cutting yg slim tapi selesa. Kena pulak dgn material kain yg super best tu. Kompem hensem laaaa.
.
.
7) 11 PILIHAN WARNA
Amek kau!!! Ni kira dah pecah rekod tau. Kak Qeen tak pernah lagi release baju sampai 11 pilihan warna. Paling byk pun 8. Khas sempena Aidilfitri 2018, Kak Qeen tampilkan Kurta Jamal dgn 11 PILIHAN WARNA yg Kak Qeen dah special SELECT. Nak pilih kaler jer makan masa seminggu tau mesyuarat. Once again, just nak pastikan walau kaler apa uolls pilih, still Hensem (of course) dan bergaya.

Harga : RM105sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...