Sunday, June 24, 2018

JUBAH SYAFINAZ












1)  MATERIAL LUXE RAYON CHIFFON
Material utk Jubah Syafinaz ni sgt lembut teksturnya. Rayon Chiffon yg berkualiti tinggi ini diimport khas dari luar negara. Sejuk, lembut dan sangat selesa. Bahagian inner Jubag Syafinaz dibuat menggunakan kain JC juga berkualiti tinggi yg tidak berat dan tidak panas.

2)  LOOSE CUTTING JUBAH PATUH SYARIE
Potongan Jubah Syafinaz yg loose cut ini adalah demi mengekalkan ciri2 wanita muslimah dalam berfesyen. Sambil uolls berfesyen, aurat mestilah dijaga kan kan kan.

3)  DESIGN RUFFLE DAN FLOWY
Jubah Syafinaz di hiasi dgn 3 lipatan ruffle di bahagian dan potongan bahagian bawah yg mengembang di tambah utk mewujudkan sensasi FLOWY gitu. Sangat simple Jubah ni. Tapi membuatkan uolls kelihatan super ayu di hari raya nanti.

4)  BF DAN WUDHU FRIENDLY
Mcm biasa la saying, setiap design Kak Qeen memang Kak Qeen wajibkan ada benda ni. Zip di bahagian dada utk mommy2 nak BF kan baby kesayangan tu. Dan hidden zip kat bahagian tangan pulak utk mudahkan uolls berwudhu. Berfesyen tak salah. Tanggungjawab kita sebagai seorang muslimah mestilah dijaga kan.

5)  DIDATANGKAN BERSAMA KHIMAR PERCUMA
Setiap pembelian Jubah Syafinaz, didatangkan bersama khimar/shawl/tudung PERCUMA. Sama kaler plak ngan Jubah. Jadi uolls tak payah dah nak kena shopping Khimar kat tempat lain dah. Pakai terus je satu suite.

6)  10 VARIASI WARNA PILIHAN
Kak Qeen amik masa lebih seminggu tau utk select kaler2 Jubah Syafinaz. Memang cun2 semua warna. Uolls pilih lah warna apa pun. Pastinya kelihatan ayu di pagi lebaran nanti.

7)  WARNA MATCHING DGN KURTA JAMAL
Yg ni memang best. Utk pemilihan warna, actually Kak Qeen dah suit kan dgn Kurta Jamal, kurta pertama keluaran Kak Qeen. Jadi uolls moleh lah matching Jubah Syafinaz dan Kurta Jamal dengan org yg tersayang masa hari raya nasnti. Beeeesstttt….

Harga : RM200sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...