Sunday, June 3, 2018

DINA KURUNG












~MATERIAL VIETNAM SILK DAN PEARL SKIN - Material baju VIETNAM SILK dan skirt plak material satin pearl skin. Mmg senang iron dan lembut sgt. Selesa sgt kalau uolls nak pi beraya seharian.

~ADA HIASAN DIAMOND DIPERGELANGAN TANGAN - kat bhagian tgn tu di hiasi diamond supaya uolls nampak lagi berseri dan anggun.

~10 WARNA CORAK YG GORGEOUS YG MEMIKAT - Dina kurung didatangkan dgn kombinasi 10 warna yg sgt hot & spicy. Mesti uolls rambang mata nk pilih tema warna nk pakai raya ni.

~MESRA WUDUK - uolls jgn riso kalau nk solat, nk ambik wuduk mmg senang sgt sbb kat pergelangan tgn tu ada button kecik. Uolls buka je butang tu masa nk ambik wuduk.

~MUDAH MENYUSU - Mommies yg nk menyusu ank masa pi beraya x perlu riso tau sbb kat baju tu ada zip. Buka je zip tu bila nk menyusukn ank.

~ADA SAIZ S HINGGA XXL - uolls yg badan kecik hingga plus size pun boleh pakai kurung Dina ye..mmg best kan

Harga : RM120sm / RM125ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...