Sunday, June 3, 2018

AUFA KURUNG PRINTED







MATERIAL  BAJU DAN KAIN YG SELESA SGT- Material baju DULL SATIN VALENTRO tak tebal dan tak nipis sgt tau mmg sesuai dgn cuaca dan suhu negara kita. Material kelihatan flowy bila pakai dan buat uolls nampak sgt elegan. Skirt plak material SATIN PEARL SKIN mmg senang iron dan lembu sgt. Selesa sgt kalau uolls nak pi beraya seharian.
.
WARNA CORAK MOTIF FLORAL YG SGT SWEET- Aufa kurung ada 5 warna dgn corak motif floral yg sgt sweet, sesuai dgn uolls yg nak jelihatan cantik dan manis je di pagi syawal
.
MESRA WUDUK - uolls jgn riso kalau nk solat, nk ambik wuduk mmg senang sgt sbb kat pergelangan tgn tu ada button  kecik. Uolls buka je butang tu masa nk ambik wuduk.
.
MUDAH MENYUSU - Mommies yg nk menyusu ank masa pi beraya x perlu riso tau sbb kat baju tu ada zip. Buka je zip tu bila nk menyusukn ank.
.
ADA SAIZ S HINGGA XXL - uolls yg badan kecik hingga plus size pun boleh pakai kurung Aufa ye..mmg best kan

Harga : RM115sm / RM120ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...