Monday, June 4, 2018

AIRA KURUNG









MATERIAL KOREAN CREPE - Material ni mmg x kedut, senang nak iron terutama time kalut nak pi beraya. Material pun x panas dan selesa sgt. Tak rugi uolls beli.
.
ADA "FLOWER HAND" DIPERGELANGAN TGN. - Jahitan kemas ala- ala bunga dibhgian pergelangan tgn Aira kurung ni menjadikn uolls nampak kemas dan anggun
.
HIASAN BUNGA LACE 3D - Dibhagian bawah lipatan baju tu di jahit bunga lace 3D, mmg nampak berseri sgt Aira kurung ni. Tambah plak uolls yg pakai, lg terserlah keserian uollss chewaah.
.
7 WARNA GORGEOUS YG MEMIKAT - Aira kurung didatangkan dgn 7 warna yg sgt hot & spicy, tambah plak dgn hiasan 3D lace yg menaikkn lagi seri Aira ni. Mesti uolls rambang mata nk pilih tema warna nk pakai raya ni.
.
MESRA WUDUK - uolls jgn riso kalau nk solat, nk ambik wuduk mmg senang sgt sbb kat flower hand tu ada button kecik. Uolls buka je butang tu masa nk ambik wuduk.
.
MUDAH MENYUSU - Mommies yg nk menyusu ank masa pi beraya x perlu riso tau sbb kat baju tu ada zip. Buka je zip tu bila nk menyusukn ank.
.
ADA SAIZ S HINGGA XXL - uolls yg badan kecik hingga plus size pun boleh pakai Aira ye..mmg best kan

Harga : RM119sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...