Saturday, May 12, 2018

ZINNIRAH SYARIE












1)  kombinasi warna border – di keliling  baju di hiasi dengan border , dengan teknik matching kombinasi warna yang sgt exclusive ini bakal buat sis tampak lebih gojes.

2)  free shawl bernilai rm69- free shawl super labuh sebijik mcm model pakai, so sis tak perlu nak fikir nak pilih tudung kat tempat lain . sampai complete dari atas sampai bawah . tunggu pakai je pagi raya.

3)  10 warna meruntun jiwa- 10 warna bold dan pastel yang paling hot dan femes tahun 2018  yang bakal buat korang rasa rambang mata. Jgn borong semua warna pulak.. hehe

4)  wudhu friend dan bf friendly-  part ni mmg wajib ada untuk setiap keluaran bynurhafizah, mudah solat , mudah nak bf baby dekat mana2 jerr. Mudah kan .

5)  custom made button- setiap baju dihiasi 10 biji button custom made, dekat bahagian tangan pun beri effect exclusive tau ..

6)  8 meter premium warda chiffon- material chiffon warda yg exclusive, ringan& flowy..digunakan sehingga 8 meter nak hasilkan jubah2 yang betul2 menjaga dan lidungi aurat sis. Sbb jubah syarie di jahit dengan 3 lapisan kain tauu..lapisan dlm megunakan ice cool lining. So dun worry dijamin xjarang..

Harga : RM199sm / RM204ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...