Friday, May 11, 2018

SABRINA KURUNG RIAU PRINCESS CUT







✔ 5 Pilihan Warna Hot yang Menarik & Wow!!
  . Warna yg tgh trending 2018 jadi pilihan ramai

✔  Sekali sarung dah terletak elok cantik beralun aje ditambah pulak cutting Princess ala Kurung Riau ni mmg beri efek slim pada si pemakai bila dipadankan dgn kain cutting duyung.

✔  Nak gayakan dgn kerosang dokoh pun boleh, nampak tradisional siket. Nak pakai plain camtu je boleh.

✔  Material Korean Como Crepe- tak tebal tak jarang, kain memang sejuk, tak panas.

✔ saiz S /M / L / XL / 2XL / 3XL dan 4XL - kalau nak pakai sedondon ngan Umi, Kakak n adik semua pun boleh. Jgn tak caya 4XL pun ada tau..cer tag kenkawan yg comel bg tau 4XL pun ada.

✔  Easy Solat, sebab ada butang kecil comel di tangan utk mudah berwudhu

✔ Nursing Friendly – zip sorok di dada utk baby menyusu dengan selesa.

✔ Batu berlian 'Swarovski' quality terbaik – ada aksesori batu berlian tau. Banyak pulak tu...di tangan dan bhg depan baju. Nampak mewah dan glamer u...dari jauh dah mergerlip  .. CHANTEKKK!!!!

✔ Ready Stock - mmg dah tersedia utk diposkan bila bila aje

Harga : RM109sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...