Sunday, May 6, 2018

NIA KURUNG







CUTTING DESIGN YG MODEN & TERKINI- Raya thn ni mesti best sbb Nia kurung direka versi moden dan era terkini.
.
MATERIAL CUN KOREAN COMOCREPE- ada yg x thu material korean comocrepe ni? jgn riso..material ni sgt3 cantik..x rugi beli..senang nk gosok (x gosok pon x pe), lembut,selesa x pnas dan kain teramat best..bila pkai confirm terus segak!hehe..
.
DIHIASAI LACE YG MEWAH DI TEPI BAHAGIAN BJU- Bkn calang2 lace kita guna ye..kita guna kain lace yg berkualiti, mahal & yg pling penting of course msti cantik..corak bunga di lace mesti akn buat uolls terpegun sejenak!
WARNA GORGEOUS & MEMIKAT- Nia kurung kali ni ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih tema raya taun ni..kombinasi dgn warna di bahagian lace menaikkan lagi seri nia kurung..bestnyerrr..
MESRA WUDUK- x perlu risoo nia kurung memudahkn kerja uolls klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn tu ada button kecik & uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk..
.
MUDAH MENYUSU
ADA SAIZ S SEHINGGA XXL

Harga : RM115sm / RM120ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...