Tuesday, May 15, 2018

LIANY KURUNG









TERKINI- Raya thn ni mesti best sbb Liany kurung direka khas versi moden dan era terkini..yg paling trade mark skali adalah lipatan di bawah tu..mmg cantik sgt..jadi Liany ni mmg fresh dari oven la kluar dan terletak elok je bila pkai..x de sapa lagi yg buat design ni okayy..
.
MATERIAL CUN KOREAN COMOCREPE- ada yg x thu material korean comocrepe ni? jgn riso..material ni sgt3 cantik..x rugi beli..senang nk gosok (x gosok pon x pe), lembut,selesa x pnas dan kain teramat best..bila pkai confirm terus segak!hehe..
.
DIHIASAI BORDER LACE YG MEWAH DI BWH BJU- Bkn calang2 border lace kita guna ye..kita guna kain border lace yg berkualiti, mahal & yg pling penting of course msti cantik..corak bunga di border lace mesti akn buat uolls terpegun sejenak dgn kekemasan jahitan tersebut!
.
ADA TABURAN DIAMOND - Taburan diamond ni la penyeri Liany kurung yg akan membuatkn hari raya anda indah dan berkelip2...wahhh shining giteww..
.
ADA ‘FLOWER HAND’ DI PERGELANGAN TGN- Kekemasan flower hand di pergelangan Liany kurung boleh menjadikan org yg tgok jatuh chennta...sanntik sgt..
.
WARNA GORGEOUS & MEMIKAT- Liany kurung kali ni ada 5 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih tema raya taun ni..kombinasi dgn warna di bahagian border lace dan taburan diamond menaikkan lagi seri Liany kurung..bestnyerrr..
.
MESRA WUDUK- x perlu risoo Liany kurung memudahkn kerja uolls klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn flower hand tu ada button kecik & uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk..
.
MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas baju Liany kurung ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risoo lg yer..
.
 ADA SAIZ S SEHINGGA XXL- sapa ckp raya x de baju pluss saiz..Liany kurung aderr..yg plus saiz boleh la grab..x de la frust lgi nk pilih baju raya..

Harga : RM119sm / RM124ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...